Godsakkers de Zilveren Moestop vur Plekzak

Godsakkers de Zilveren Moestop vur Plekzak

Allicht gaan we carnaval vieren. Waar we naar toe gaan? Da makt me niks uit. Ow, we moeten naar de Drie Heere. Prima. En dan sta je voor je het goed en wel beseft op het podium om de hoogste onderscheiding van het olling Moesland in ontvangst te nemen. Ik heb de Zilveren Moestop gekregen omdat ik deze site gemaakt heb. Ik kan jullie niet uitleggen hoe gruwelijk trots ik daar op ben. Dat is echt met geen pen te beschrijven. Zoals ik gisteren op het podium probeerde te vertellen, deze site maak ik omdat ik gruwelijk trots ben op wat jullie maken voor de optocht. Jullie zorgen ervoor dat ik deze site wil maken. Zo trots ben ik op de optocht van Schaijk dat ik vond dat iedereen dat moet weten. Dus hij is ook zeker vur jullie! Moesland kei bedankt!

Meer onderscheidingen
Maar er zijn er meer die in het zonnetje gezet moeten worden. Zo is Lisette Loeffen verkozen tot Moeskoningin. Ditmaal konden de Moeslanders stemmen door een e-mail te versturen naar Prins Joris dun allerurste. De meeste stemmen kreeg Lisette. Lisette van harte gefeliciteerd.

Gemeentelijke onderscheidingen
Tijdens de erewijn werden er ook nog verschillende onderscheidingen uitgereikt. Martje Geurts van Kessel kreeg een gemeentelijke onderscheiding voor 20 jaar dansen, als Huppelpupke begonnen, bij de dansgarde gezeten, begeleidster en leidster. Frits Voet werd onderscheiden omdat hij al 18 jaar bouwouder is voor Wennig Kans. Geert Kastenmuller kreeg een onderscheiding omdat hij al 23 jaar lid is van de jury van de schonste optocht van hill de wirreld.

Ik heb ondertussen ook nog wat foto’s gemaakt van de zaterdagavond. Het zijn er iets minder als voorgaande jaren, er kwam iets tussen…. De foto’s kun je hier terugvinden.

Geplaatst op een verrekte schonne zondagmerrege in februari 😉