Nieuwe poll over Plijnfestein Schaijk

Nieuwe poll over Plijnfestein Schaijk

Er is een nieuwe poll geplaatst. De vraag is deze keer of de nieuwe opzet van het Plijnfestein kans van slagen heeft, nu je zelf geen meegebrachte waren mag nuttigen. Het plijnfestein wordt georganiseerd door Ut Nauwt Nie, Olling Doll en de Gasterij Schaijk op Moesmoandag na de moiste optocht van hill de wirreld.

Prijsuitreiking
De uitslag van de oude poll; “waar moet volgens jullie de prijsuitreiking worden gehouden?” Had de volgende uitslag. Maar liefst 37% had de prijsuitreiking graag gehouden in de tent op het Europaplein. Verrassende uitkomst was De Raaf met 28%. Op de derde plaats staat de Potter met 13%, 7% maakt het niets uit en De Drie Heere, waar de prijsuitreiking dit jaar wordt gehouden, heeft 7% van de stemmen. De Phoenix heeft bijna 5% van de stemmen, de tent voor de Regenboog had veruit de minste stemmen, nog geen 1%. En er waren ook mensen die stemden op ergens anders. Dat was zo’n 2%.