Landerd TV

Extra uitzendingen Landerd-TV tijdens carnaval

Landerd-TV zendt een speciale programmering uit tijdens carnaval. De lokale omroep zendt de Erewijn live uit. Ook alle carnavalsoptochten worden uitgezonden.

De live-uitzending van de Erewijn is zaterdag 9 februari van 13.45 tot 17 uur te volgen. In het Wapen van Reek geeft burgemeester Doorn de sleutels van de dorpskernen voor vier dagen over aan de carnavalsprinsen. De uitzending wordt zondag om 12 en 18 uur herhaald.

Optochten
Op zondag zijn vanaf 22 uur de carnavalsoptochten van het Kêlerijk en het Smouzenrijk en de jeugdoptocht van het Moesland te zien. Die samenvatting wordt 11, 12 en 13 februari om 12, 18, 20 en 22 uur herhaald. De grote Moeslandse optocht is vanaf woensdagavond 18 uur te zien in de samenvatting. Alle optochten zijn donderdag 14 en vrijdag 15 februari om 12, 18, 20 en 22 uur voor het laatst te bekijken.

Kanaal
Landerd-TV is te bekijken via het digitale Ziggo-kanaal 44 en het analoge kanaal 22+. De omroep is op Twitter te volgen via @LanderdTV. Eventuele wijzigingen in de programmering worden gepubliceerd op www.landerd-tv.nl.