Nieuwe films carnaval Schaijk toegevoegd

Nieuwe films carnaval Schaijk toegevoegd

Gelukkig duurt het niet lang meer voor dat het carnaval in het Moesland weer los barst. Ik heb er zin in, zeker na het bekijken van de filmpjes die onze hofleverancier Bas Griffioen weer heeft aangeleverd. Ditmaal verschillende filmpjes uit de jaren 2000 en 2001. Waaronder ook een historisch moment; de eerste plaats van Moi Gekloi in 2001. Volgens velen de mooiste wagen die ooit gemaakt is in Schaijk.

Mis van Nie Gering met Hentini
Ook ontbreekt de prijsuitreiking van 2000 niet met de huldiging van Mike van Boekel. De mis van Nie Gering van 2000 en 2001 staat er ook op met een optreden van Hentini. Verder ook nog een optreden van Mag Dat?! in het café van destijds de Postduif. Rest me nog Bas Griffioen wederom enorm te bedanken voor de genomen moeite. Ik, en velen met mij, waarderen het enorm!

Je kan de filmpjes hier terug vinden.