Programma Drie Heere Schaijk bekend

Programma Drie Heere Schaijk bekend

Café De Drie Heere uit Schaijk heeft zijn carnavalsprogramma bekend gemaakt. Carnavalszaterdag wordt geopend met de beste coverband van België; The Fools. Tevens is de bekendmaking van de Zilveren Moestop die avond. In het café treedt Robert Sand op. Zondag zijn de Schaijkse Toppers present met een nieuw repertoire. Zij staan vanaf 14.00 uur in de tent samen met Tony Jordan die zanger en DJ is. In het café staat Robert Sand vanaf 21.00 uur. In de tent staat de party-, feest- en rockcoverband Lekke Band vanaf 21.00 op het podium.

Maandag
Deze band staat ook vanaf 18.00 uur in de tent, waarna om 19.30 uur de Prijsuitreiking begint van de grote Moeslandse optocht. In het café begint om 21.00 uur Robert Sand met optreden. Om 23.00 uur speelt de band Lekke Band verder.

Dindag
De dinsdag start om 14.00 uur met een Surpriseshow van carnavalsclub Goei Toei. Om 21.00 uur speelt de band The Fools weer in de tent. In het café wederom Robert Sand vanaf 21.00 uur.
De prins met gevolg zal om 00.00 uur het carnaval afsluiten.

Complete programma
Het complete carnavalsprogramma van Moeslands carnaval kun je hier terug vinden.
Heb je zelf een agendapunt? Laat het me even weten: info@deoptocht.nl