Filmpjes uit de oude doos van carnavalvierend Schaijk

Filmpjes uit de oude doos van carnavalvierend Schaijk

Wie weet het niet meer; de carnavalsmis op zondagmorgen van Nie Gering, met een grandioos optreden van Hentini. Carnavalvierend Schaijk, de meesten weten het nog wel, anderen kunnen het zich waarschijnlijk wel herinneren, maar weten het niet precies meer. Dat komt goed uit. Bas Griffioen is op zijn zolder gekropen en heeft verschillende opnames gedigitaliseerd. Eentje daarvan is Hentini in de Postduif op zondagmiddag.

Lo Mar Toete
Of de dinsdagnacht bij de Postduif waar we letterlijk naar buiten werden gedweild door onder andere Lo Mar Toete. Ook hier zijn beelden van. Kijk maar of je jezelf terug kunt vinden in deze unieke beelden. Ook deze beelden zijn van Bas Griffioen. Bas, kei bedankt! Sambuca cola was het toch 😉

De filmpjes kun je hier terug vinden.