Millstreetband weer terug in Schaijk met carnaval

Millstreetband weer terug in Schaijk met carnaval

De Millstreetband is weer terug in Schaijk. Vroeger wist je niet beter, naar de Postduif en 4 dagen feest vieren met de Millstreetband. Ze zijn een tijdje weg geweest, maar nu zijn ze weer terug. Ditmaal spelen ze op carnavalszondag en Moesmoandag bij Café Feesterij de Potter. Maar er is nog meer te doen bij de Potter. Vrijdag het plekkersbal met Mastersound, zaterdag treedt de band Meuk op.

Zondag
Zondag begint met snoeiharde koenck om 09.30 uur. Om 11.11 uur neemt Krek Gek het stokje over met hun ‘Tis weer Mis’. Dinsdag is het matinee in de tent, in de zaal is het kindermatinee in samenwerking met Jeugdcarnaval Schaijk. De avond wordt afgesloten met DJ Crew Brabant.

Agenda

Mocht je dan nog niet genoeg hebben dan kun je woensdagavond komen haring happen.
Heb je zelf agendapunten? Laat dit dan even weten via info@deoptocht.nl