Gezelligheid in bouwschuren van Schaijk

Stream weer online dankzij Radio Oerkapoet

De stream die jaarlijks rond carnavalstijd weer te beluisteren is via deoptocht.nl is weer online. Uiteraard weer dankzij de mannen van Radio Oerkapoet. Zij verzorgen deze stream al jaren en ik ben ze dan ook zeer dankbaar voor hun genomen moeite. Nieuw is dit jaar dat op de hele uren het nieuws wordt uitgezonden.

Verzoekjes of nieuws
Mocht je verzoekjes hebben dan kun je deze mailen naar studio@oerkapoet.nl. Ook nieuws betreffende de carnaval kun je daar naar toe mailen. Deze worden dan meegenomen in de uitzending. Uiteraard op zijn Schaijks!

Stream
De stream is op verschillende manieren te beluisteren. Aan de rechterkant zie je een balkje met internetradio. Daaronder zitten drie buttons. Er is de mogelijkheid om de stream te beluisteren via Winamp, iTunes en een webplayer. Gezelligheid gegarandeerd, oftewel; Hits nondeju!