55 Jaar Moesland

Tentversiering 55 jaar Moesland

Alle carnavalsclubs in Schaijk hebben onderstaande mail gehad om iets te maken voor het feest van 55 jaar Moesland in de zomer van 2013. Mocht je deze niet gehad hebben dan kun je hem hier nalezen. Overigens wordt je bezocht door een lid van deze commissie en die legt eventueel alles nog uit.

Het Moesland heeft op het 11-11 bal een spetterende opening meegemaakt van het 55e jubileumjaar van Stichting Carnaval de Moeslanden! In het komende carnavalsseizoen staat alles in het teken van dit jubileum, met als hoogtepunt het Feestweekend op 7, 8 en 9 juni 2013!

Voorbereidingen
Een enthousiaste groep mensen is al een tijd lang bezig met de voorbereidingen van dit feest, en meer specifiek voor de aankleding van de feestlocatie. Het lijkt ons een leuk idee om alle Moeslandse clubs hierbij een (klein) steentje aan bij te laten dragen.

Houten boomblad
De bedoeling is dat jullie als club een houten boomblad aangeleverd krijgen, welke jullie naar eigen inzicht mogen decoreren (bijvoorbeeld clublogo/clubnaam/stof/verf/papier etc.). Het zou mooi zijn als jullie een herkenbaar, (clubeigen) blad maken. Het blad hoeft slechts aan één zijnde versierd te worden; voor de afwerking willen we jullie vragen om de randen en achterkant ook een kleurtje te geven. De bladeren zullen zo’n 4 à 5 meter hoog hangen, dus maak je blad niet tè gedetailleerd.
Voor de creatievelingen onder jullie is het ook mogelijk om meerdere bladeren te versieren.

Voorbereidingen carnaval
Veel clubs zijn de komende maanden met de voorbereidingen van de carnaval bezig, dus dit lijkt ons de beste periode om hiermee aan de slag te gaan. In de 2e week van januari komen wij het blad brengen. Graag ontvangen wij het blad weer op woensdag na de carnaval, waar je ze af kunt leveren bij de afvalinzameling. Mocht je het blad op een ander moment afhebben, laat dan even iets weten aan één van ondergetekenden.

Versiering tent
Na de carnaval willen we de versiering voor de tent gaan bouwen. Als er clubs zijn die wat verf (groen/bruin), gaas, telefoonboeken, kladblokken of (beton)ijzer kunnen missen, dan zouden wij daar erg mee geholpen zijn. Wil je naar aanloop van het feestweekend in welke vorm dan ook, meehelpen met bouwen of opbouw van de tent, stuur dan een mailtje naar: ikwilhelpen@55jaarmoesland.nl.

Mochten jullie nog vragen hebben, neem dan contact op met één van ondergetekenden
Wij wensen jullie succes en veel bouwplezier!

Commissie Faciliteiten
Bernadette Oliemeulen tel. 06-12909547 of e-mail: b.oliemeulen@gmail.com
Pieter van der Linden tel. 06-47886390 of e-mail: pietervanderlinden@hotmail.com