Stichting Toekomst voor Tim

Stichting Toekomst voor Tim

Berichtje gehad van Teun Laurenssen, de opa van Tim:

Tim Laurenssen is een zoon van Paul en Marloes. Paul heeft in zijn jeugd ook bij de Raad van elf gezeten bij het Moesland Schaijk. Tim Laurenssen is een vrolijk jongetje van 3,5 jaar, dat graag buiten speelt. Tot het noodlot toeslaat in de zomer van 2012. Tim heeft Neuroblastoom, een zeldzame vorm van kinderkanker. Nu moet Tim vechten voor zijn leven. Zijn overlevingskans is het grootst als hij op korte termijn naar Amerika kan afreizen voor Immunotherapie.

Behandeling in Amerika
Deze behandeling en het verblijf in Amerika brengen echter zeer hoge kosten met zich mee.
Daarom slaan familie, vrienden en kennissen van Tim nu de handen ineen. Met diverse acties wordt er geld ingezameld voor de stichting Toekomst voor Tim. Deze stichting is opgericht in november 2012. Het doel van de stichting is om fondsen te werven voor het vergoeden van kosten rondom Tim’s behandeling.

Diverse acties
Inmiddels zijn er al diverse acties op touw gezet. Zo is er een wintermarkt georganiseerd in Ammerzoden, waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan de stichting Toekomst voor Tim. Daarnaast is er een speciaal benefietdiner voor Tim georganiseerd in Poppodium W2 in Den Bosch verdere actie ’s zie stichting toekomst voor Tim.
Familie, vrienden en kennissen van Tim kunnen alle hulp gebruiken in hun strijd om Tim weer een gezonde toekomst te geven. Nieuwe initiatieven en extra hulp bij acties zijn dan ook zeer welkom.

Wilt u ons helpen?
Website: www.stichtingtoekomstvoortim.nl

Namens Stichting Toekomst voor Tim,

Met vriendelijke groet,
Teun Laurenssen, opa van Tim