Prins Joris I - Schaijk - 2012 - 2013

Moespakketten voor iedere Moeszak

Een mailtje gehad van Prins Joris dun Allerurste:

Beste bouwers van het Moesland,

zoals jullie weten, staat het komende carnavalsjaar in het teken van 55 jaar carnaval. Om dit feest te sponsoren, verkopen wij originele MoesPakketten. Het zijn unieke pakketten die je absoluut nodig hebt om het 55 jarig jubileum goed te kunnen vieren. In het MoesPakket zit o.a. een hele mooie CD van ons eigen Hofkapel, een unieke carnavalskalender en een retro stofjas!! Deze stofjas gaat zeker van pas komen tijdens een van de feestavonden van het 55 jaar jubileum. Daarnaast zitten er nog veel leuke en lekkere producten in het MoesPakket. Deze producten zijn gesponsord door bedrijven uit ons eigen Moesland! Op kerstpakket.55jaarmoesland.nl staat omgeschreven wat er allemaal precies inzit.

600 Moespakketten
We hebben op dit moment 600 MoesPakketten ingepakt. Die willen we natuurlijk heel graag verkopen. We zouden graag willen dat je het MoesPakket onder de aandacht brengt van je clubgenoten. Daarnaast lijkt het ons een heel mooi kado om je bouwouders eens goed te verrassen! Het bestelformulier kun je hier terugvinden.

Samen kunnen we ervoor zorgen dat we op een bijzondere wijze de sponsoring van 55 jaar carnaval rond weten te krijgen. Ik hoor graag jullie reacties.

Namens de sponsorcommissie van 55 jaar Moesland,

Prins Joris d’n urste