Stichting Carnaval Schaijk zoekt striptekenaar

Stichting Carnaval Schaijk zoekt striptekenaar

Stichting Carnaval de Moeslanden is op zoek naar een striptekenaar. Doel is om met de jubileumeditie van de carnavalskrant hoge ogen te gaan gooien bij de Brabantse Krantenwisseltrofee. Daar wordt bepaald welk dorp of stad de mooiste en origineelste carnavalskrant heeft. Mocht je willen helpen of ken je iemand die goed kan tekenen laat dit weten via krant@moesland.nl.

Stukjes voor in de carnavalskrant
In dit speciale jubileumjaar komt er ook een speciale carnavalskrant. Maar niet zonder jullie bijdragen! Stukjes (eventueel met foto) kun je voor 1 december a.s. sturen naar krant@moesland.nl.

Logo en leukste foto
De commissie krant had verder het idee om logo’s en de leukste foto’s van carnavalsclubs in het Moesblad op te nemen. Ook dit kan gestuurd worden naar krant@moesland.nl.

Schaijks dialect
Velen van jullie gebruiken Schaijks dialect in de slagzin die gebruikt wordt bij de optocht. De Heemkundekring wil graag weer helpen bij het “Schojks” dialect. Je kunt hiervoor contact opnemen met Nico van den Bergh, tel. 0486-463256 of met Constant van Casteren, tel. 0486-461716.