Nieuwe CD Pap en Pudding

Nieuwe CD Pap en Pudding

A.s. zaterdag 10 november is ’t zover! Gastronomisch duo Pap en Pudding komt met hun nieuwe carnavalssingle(s). 2 kneiters op 1 schijfje! Zowel “Vroeger was alles beter” en “Heya heya” hebben alles in huis om elk café of carnavalstempel om te dopen in ’n feestende massa. Een dubbele A-kant dus volgens Hans van Erp en René van Rooij (de schuilnamen van dit illustere duo).

Doop van de single
De single wordt officieel ten doop gehouden tijdens ’t ellufjaorig bestaan van carnavalsvereniging ’t Kennet uit Oss. Zaterdagavond is Fellini’s het episch centrum van feest! Op de feestavond wordt de single gepresenteerd én wordt aansluitend een videoclip opgenomen. Het hoesje is getekend door Eric Schreurs (jawel! De tekenaar van o.a. Joop Klepzeiker). De tekening van ’t duo is zó gelijkend dat ze er meteen fotokaarten, visitekaartjes én T-shirts van hebben laten maken.

Webshop
Op de site is e.e.a. sinds vandaag te bestellen zodat iedereen zijn/haar spullen volgende week in huis kan hebben. Een speciale combi-aanbieding: Wie zowel ’t nieuwe shirt als de nieuwe single bestelt heeft ’n voordeel van zo’n 3,50 (anderhalf pilske!). Met ’t uitkomen van deze single op d’n elfde van d’n elfde mogen we gerust stellen dat ’t nieuwe carnavalsseizoen officieel geopend is!

ALAAF!