Komen de stofjassen weer terug in Schaijk?

Komt de stofjas weer terug in Schaijk?

Tijdens het carnavalsjaar 2012/2013 viert Stichting Moesland haar 55-jarig jubileum. Een uniek jubileum, dat slechts vier keer eerder werd gevierd. Het jubileumjaar start op 11-11-2012. We willen het 55-jarig jubileum ook al in de kerstperiode zichtbaar vieren met een origineel cadeau: een MoesPakket als kerstpakket!

Wat is ‘t MoesPakket?
’t MoesPakket bevat producten van allerlei Schaijkse ondernemers, maar liefst 13 in totaal. Producten die de Schaijkse carnavalsvierder door de carnaval heen helpen. Van boeremoeszaad van Spanjers, rookworst van Van Kraaij, erwtensoep van de Albert Heijn, een speciale Moeslandse verjaardagskalender van Drukkerij Siebers & Van Gerwen , tot aan Gigant van Clean Service Products om na de carnaval goed te kunnen ‘dweilen’. Een pakket waar u uw oppas, schoonmaakster of naaste zeker mee zult verrassen! Geef dus een MoesPakket cadeau als kerstpakket!

Op kerstpakket.55jaarmoesland.nl vindt u alle details over het MoesPakket.

Hoe bestelt u dit pakket?
Heeft u interesse in de MoesPakketten? Stuur dan voor 1 december een mailtje naar Prins Joris d’n Urste en wij zorgen dat het goed komt (prinsdermoesland@hotmail.nl). De kosten zijn overigens € 39,50 per stuk. Daarmee geeft u niet alleen een origineel cadeau, u draagt ook de Schaijkse carnaval een warm hart toe.

Nog niet overtuigd?
Dan hebben we nog één steengoed argument: in ’t MoesPakket zit namelijk een speciale stofjas. Een stofjas die een belangrijke rol speelt tijdens het 55-jarig jubileum…

Alvast bedankt voor uw bestelling! Prins Joris d’n Urste