Kaartjes pronkzittingen

Artiestenbijeenkomst Pronkzittingen Schaijk

Het komende carnavals-seizoen staat in het teken van 55 jaar Moeslands Carnaval. Daar hoort ook een feestelijke pronkzitting bij. Dit jaar vinden de pronkzittingen al vroeg plaats, op 12, 18 en 19 januari 2013. Daarom gaat de commissie pronkzitting samen met de artiesten al vóór de elfde van de elfde van start met de voorbereiding van de 35e editie van “Bekèk ’t Mar”.

Zelf deelnemen?
Wil jij ook van de partij zijn op het feestelijke podium van “Bekèk ’t Mar”? Kom dan naar de 1e artiestenbijeenkomst woensdag 7 november om 20.00 uur in de Phoenix. Heb je interesse maar (nog) geen goed idee, kom gerust eens een kijkje nemen. De commissie pronkzitting heet elke Moeszak die een dans, lied, sketch, grap, buut of act wil neerzetten bij “Bekèk ’t Mar” van harte welkom!

Meer informatie
Voor meer informatie mail of bel met Jeroen; jvanzuijlen73@gmail.com of bel met tel 06 13011365.