Nieuwe site voor moesland.nl

Nieuwe site voor moesland.nl

Stichting Carnaval de Moeslanden is bezig om de site www.moesland.nl te moderniseren. Als je op dit moment gaat kijken dan vind je niets meer terug van de oude site. Sterker nog, je vind helemaal niets meer terug. Er staat nu een voorbeeldpagina op. Ongetwijfeld komt dit allemaal goed en mocht het zover zijn dan laat ik jullie dat nog weten. Mannen die er mee bezig zijn; Succes!

Cookies
Het is ongetwijfeld al opgevallen als je deze site opent er komt een schermpje in beeld om de cookies van deze site te accepteren. Ook wij vallen helaas onder de cookiewet die er al een tijdje is. Een wet, die als je het mij vraagt, weinig zin heeft. Maar goed, we doen er maar aan mee. Het is een keer de instellingen aanpassen naar wat jij wil en daarna opslaan.