Filmpje Krek Gek uit 2002

Filmpje Krek Gek uit 2002

Het is weekend en je kijkt wat in je archief en wat kom je tegen? Een filmpje van Krek Gek uit 2002. Krek Gek deed destijds nog mee aan de jeugdoptocht en bouwde een wagen bij Jan en Anja Geurts van Kessel aan de Schansweg te Schaijk. Jan is nogal actief met zijn videocamera en legt dan ook alles vast. Op de film zie je onder andere een jonge Sjef Potjes. Jan en Anja bedankt voor het filmpje.
Klik hier voor het filmpje.

Nieuwe rubriek
Het filmpje heb ik nu geplaatst in een nieuwe rubriek: “Films van lezers”. Deze kun je vinden onder de knop “optocht”.

Hier kunnen dus ook films komen staan die zijn aangeleverd door jou! Mooi voor de lezers en goed voor het archief. Mocht je een filmpje willen delen, dan kun je dit door geven aan mij; info@deoptocht.nl.