Moeslands zomercarnaval 8 tot 10 juni

Jij komt toch ook naar het Zomercarnaval

Het tweede weekend van juni wordt voortaan het feest van het Moeslands Zomercarnaval. Drie dagen “feest in de tent” in de Louwstraat in Schaijk.
Dit jaar zullen op vrijdagavond de Schaijkse DJ’s Joep Manders, Maikel van Orsouw, Frenk de Graauw en Mark Steetsel je heen en weer slingeren tussen de jaren 80 tot nu. De vier DJ’s zullen om beurten gaan knallen met de muziek uit hún tijd. Een afwisselende en originele muziek- en lichtshow zoals het Moesland nog nooit heeft gezien! Vooral de afsluiter zal een show worden waarbij het dak eraf gaat! Kortom daar moet je bij zijn.

Zaterdag
Op zaterdag wordt er uiteraard voetbal gekeken. Om 5 uur is de tent open en om 6 uur zit je paraat om Nederland tegen Denemarken te zien voetballen op een scherm van 4 bij 3! Uiteraard zullen de obers je weer voorzien van een drankje. Daarna is het knallen met de band ‘Back 4 More’. Deze zeskoppige formatie zal direct na de wedstrijd klaar staan om de oranjestemming er goed in te houden.

Zondag
Zondagmiddag zal koor Schalmei vanaf 13:30 uur een uur optreden met gevarieerde zang en muziek en daarna zal Gertwin Vissers, de one man band, een optreden verzorgen. Ook zal er, zoals altijd, vermaak voor de kinderen zijn.
Een vol programma, gevarieerd, voor jong en wat ouder, de moeite waard om mee te beleven.

Informatie
Voor meer informatie neem je contact op met de organisatie: Maarten Hendriks, tel.06-54213740.