Adopteer een carnavalsvierder

Adopteer een carnavalsvierder

Met het Moeslands Glazen Huis, wat iedereen zich nog wel herinnert op 11-11’11, is een belangrijke stap gezet naar de tot standkoming van het Moeslands Monument. Ontwerper Stijn van Lith lichtte het ontwerp toe met: “Mi z’n alle vur ’t Moesland”. Dit staat symbool voor carnaval in Schaijk en komt tot uiting in het ontwerp waar verbeeldingen van ‘carnavalsvierders’ in een spiraal omhoog de Prins van het Moesland ondersteunen. We hebben echter nog niet voldoende budget om dit initiatief voor een Moeslands monument midden in Schaijk te bekostigen.

Laswerkje
Dat het monument niet zomaar een ‘laswerkje’ wordt, zoals vele carnavalwagenbouwers in het Moesland dat goed zouden kunnen, bewijzen de ontwerpschetsen, constructieberekeningen en andere richtlijnen die erbij komen kijken. Tijdens de Braderie is een eerste prototype gepresenteerd van een carnavalsvierder in een uitvoering van Cortenstaal (materiaal waar het monument o.a. in wordt uitgevoerd). Deze carnavalsvierders symboliseren de vele clubs die Moesland rijk is.

Adopteren
Daarom wordt de mogelijkheid geboden om een carnavalsvierder te ‘adopteren’. Als club, vereniging of anderszins ontvangt u voor een mooi bedrag een certificaat en de eeuwige dank voor de bijdrage bij de totstandkoming van het monument. En u wordt gememoreerd op de sokkel van het Moeslands Monument.

Certificaat
Voor een eenmalige bijdrage van € 111,- is uw naam (club, vereniging, bedrijf of persoonlijk) verbonden aan de carnavalsvierders op het Moeslands Monument die uw betrokkenheid en passie tot carnaval in het Moesland symboliseert. Met een certificaat wordt uw betrokkenheid vastgelegd en ondersteunt u de realisatie van het Moeslands Monument.

Inschrijven
U kunt zich inschrijven tijdens Zomercarnaval ‘Feest in de Tent’ op 8-9-10 juni a.s. of kenbaar maken via moeslandsmonument@hotmail.com

Wij zien uit naar een groot aantal inschrijvingen waaruit de belangrijke plaats blijkt die het carnaval in het Moesland in neemt bij alle clubkes en haar Moeszakken en Moeszakinnen!

Commissie Moeslands Monument
Jeroen van Zuijlen