Moeslands zomercarnaval 8 tot 10 juni

Moeslands zomercarnaval; nog 4 weken

Nog 4 weken en dan barst het Schaijkse zomercarnaval weer los. Op 8, 9 en 10 juni 2012 aan de Louwstraat in Schaijk. Drie dagen ‘feest in de tent’!

Op vrijdag “flashback”: vier verschillende Schaijkse DJ’s zullen de show gaan maken. Ze zullen individueel én samen zorgen voor een spectaculaire show met muziek uit de jaren ‘70 tot nu. Zaterdag moet je zorgen dat je om 17:30 in de tent klaar zit voor de openingswedstrijd van het Nederlands elftal tegen Denemarken.

Na de wedstrijd wordt het feesten met de band “Back 4 more”. Rock, dance, soul en feestmuziek, deze zeskoppige formatie maakt er een groots festijn van! Zondag zal vanaf 13:30 uur koor Schalmei een optreden gaan verzorgen. Ook zal er – zoals altijd – vermaak voor de kinderen zijn.

Dus voor alle leeftijden een geschikt programma op het zomercarnaval 8, 9 en 10 juni 2012. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de organisatie, Maarten Hendriks, telefoon: 06-54213740.