Moeslands zomercarnaval 8 tot 10 juni

Moeslands zomercarnaval 8 tot 10 juni

Op 8, 9 en 10 juni staat de Schaijkse zomercarnaval weer op het programma. Het wordt opnieuw drie dagen ‘feest in de tent’ en dit jaar vindt het evenement weer plaats op de oude vertrouwde plek aan de Louwstraat.

Op vrijdag zal er geen band maar zullen vier verschillende DJ’s de show gaan maken. Ze zullen individueel én samen zorgen voor een spectaculaire show met muziek uit de jaren ’70 tot nu. Zaterdag moet je zorgen dat je om 18:00 in de tent klaar zit voor de openingswedstrijd van het Nederlands elftal tegen Denemarken. De obers zullen je voorzien van een drankje en natuurlijk zal er buiten de tent weer een snackwagen staan zodat het feest meteen verder kan met de band “Back 4 more“. Rock, dance, soul en feestmuziek, deze zeskoppige formatie maakt er een feest van! Voor de zondag zijn er al enkele leuke ideeën, het definitieve programma hiervoor volgt nog.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de organisatie, Maarten Hendriks, tel. 463959.