Buitenvolleybaltoernooi Peter Peters Schaijk

Buitenvolleybaltoernooi Peter Peters Schaijk

Op 17 juni is het weer zo ver: het gezellige, jaarlijkse buitenvolleybaltoernooi van Peter Peters in Schaijk. Dat betekent een gezellig dagje volleyballen voor jong en oud, voor ervaren volleyballers en gelegenheidsteams.

Zowel volleyballers als amateurs kunnen meedoen, je moet alleen een team van 4 personen bij elkaar weten te krijgen. Vanwege het 40-jarig jubileum van onze vereniging is het toernooi dit jaar weer in Schaijk, op het terrein aan De Louwstraat.

Een team bestaat uit 4 personen. Alle wedstrijden worden in de categorie ‘mix’ gespeeld (er is geen minimum aantal dames) en er zijn drie verschillende klassen: goed, redelijk en matig. En speciaal voor het jubileum een extra categorie: de veteranen!

Inschrijven kan via het inschrijfformulier, ga voor meer informatie naar www.peterpeters.nl