Column René van Rooij

Accordeons terug bij René van Rooij

Gerechtigheid! De recherche van het District Maasland heeft woensdag in Oss vier gestolen accordeons terug gevonden. Deze accordeons waren in de avond van 7 april weggenomen bij een inbraak in een woning aan de Burgemeester Ploegmakerslaan.

De eigenaar van deze accordeons, muzikant René van Rooij, was zeer gedupeerd omdat het unieke exemplaren betreft. De politie was direct na de inbraak een onderzoek gestart waarbij ook camerabeelden bekeken zijn. Uit het onderzoek bleek de vermoedelijke verblijfplaats van de accordeons. De instrumenten zijn daar ook inderdaad aangetroffen. Er zijn geen aanhoudingen verricht. De recherche zet het onderzoek naar de inbraak voort. De accordeons worden zo snel mogelijk aan de rechtmatige eigenaar teruggegeven.