Alle foto's Schuimkragen online

Alle foto’s Schuimkragen online

Zoals je ongetwijfeld weet mis ik nog verschillende foto’s van optochten. Deze druppelen af en toe binnen. En dat is mooi, dan kunnen we het online archief van de optocht van Schaijk alleen maar groter maken. Een tijdje terug had ik het jubileumboek van de Schuimkragen online gezet, nu zijn alle foto’s aangevuld. Van 1980 t/m 2012.

Meerdere foto’s
Verder ben ik bezig met de foto’s van de Durzuipers, Gedurig Wispelturig en de Petosiestampers. Deze zijn binnenkort dus ook compleet. Het is even nog wat scanwerk, maar dat komt goed.

Filmpjes
Ik wil jullie ook graag oproepen om filmpjes door te sturen, mailen en/of afgeven. Het maakt niet uit wat het is, als het maar te maken heeft de met de carnaval van Schaijk. Denk aan bouwfilmpjes, het opbouwen van de wagen of filmpjes van georganiseerde evenementen. Kijk op de contactpagina voor informatie om het materiaal te versturen.