Maarten Hendriks is 'In Beeld'

Maarten Hendriks nieuwe grootvorst Schaijk

Tijdens de clubvergadering van Stichting carnaval de Moeslanden, die overigens goed werd bezocht, is bekend gemaakt dat Maarten Hendriks de nieuwe grootvorst gaat worden. Het gerucht hing al een tijdje in de lucht, maar werd nu dus bevestigd. Er is dus een vacature bij de jeugdcarnaval als voorzitter vrijgekomen. Mocht je interesse hebben dan kun je dit kenbaar maken, Maarten volgt Willie van Esch op als grootvorst.

Meer wisselingen
Jan Danen, de huidige pennigmeester, stopt er ook mee. Hij wordt opgevolgd door Arie Vissers.
De Stichting is aan het vernieuwen, zo gaat ook Fons Roelofs er mee stoppen. Fons wordt opgevolgd door Wouter Spijkers.

Zuipbakken
Ook de zuipbakken kwamen aan de orde. Hier wordt een richtlijn voor gemaakt waar in de volgende vergadering op terug wordt gekomen. Het grootste deel van de vergadering was het er mee eens dat er iets aan moet gebeuren. Ook het 55-jarig jubileum kwam aan de orde. Hier deed Roy van Boekel een verhaal over. Er komen nog berichtgevingen in de pers over het jubileum. Iedereen is vrij om een eigen thema te gebruiken voor de optocht.

Verzekering
De Stichting heeft uitgezocht hoe het zat met de verzekeringen. Peter Klievink hield een duidelijk verhaal over aansprakelijkheid etc. Er komt nog een stuk op www.moesland.nl.