Jan van Ballegooij is 'In Beeld'

Fototentoonstelling carnaval Schaijk 25 maart

De fototentoonstelling die eerder niet door kon gaan, zal nu plaatsvinden op zondag 25 maart a.s. van 11 tot 17 uur in dorpshuis De Phoenix in Schaijk. Tijdens deze tentoonstelling van alle foto’s die Moeslands Hoffotograaf Jan van Ballegooij tijdens de carnavalsactiviteiten heeft gemaakt, kunt u Carnaval 2012 nog eens opnieuw beleven. Vanaf het 11-11-bal, Glazen Huis, Pronkzittingen, Moesbal tot aan Carnaval 2012. Ook zijn alle foto’s tegen een gering bedrag bij te bestellen. Daarmee heeft u een mooi aandenken aan een fantastische carnaval. Of een leuk cadeau voor vrienden of kennissen!

Videoavond vrijdag 23 maart
Naast deze tentoonstelling organiseert Stichting Carnaval De Moeslanden a.s. vrijdagavond de befaamde videoavond. Daarbij komen allerlei grappige filmpjes in beeld van de bouwbezoeken die Prins Joris en Grootvorst Willie hebben afgelegd bij de clubs die aan het bouwen zijn voor de grote Moeslandse optocht. Ook zijn er fraaie beelden van die optocht, de prijsuitreiking en de Goapmèrrege. Kortom, een leuke en gezellige avond die je niet mag missen!! A.s. vrijdagavond 23 maart, aanvang 20.30 uur bij Feesterij De Potter.