Clubvergadering

Clubvergadering 19 maart Gasterij Schaijk

De eerstvolgende clubvergadering is op maandag 19 maart, aanvang 20.30 uur bij De Gasterij in de Runstraat. Hoewel we weer met z’n allen hebben kunnen genieten van een fantastische carnaval zijn er enkele punten die de Stichting met alle clubs wil bespreken. Op de eerste plaats de ‘zuipkarren’ in de optocht. Is dit wat wij (moeten) willen in de optocht? Laat je mening horen en kom naar de clubvergadering!

Geluid
We willen het met jullie ook hebben over het geluid, glas en alcohol tijdens de optocht. Daarnaast willen we jullie graag informeren over verzekeringen. Bijvoorbeeld van de bouwschuren, de wagens en mogelijke schade die ontstaat. Doe er je voordeel mee.

Agenda
Tot slot het thema voor de optocht 2013: 55 jaar Moesland! Wij verwachten jullie en rekenen op een goede discussie.