RSS Feed deoptocht nu te gebruiken

RSS Feed deoptocht nu te gebruiken

Altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van het Moesland? Dat kan! Deze site maakt gebruik van diverse nieuwe media, waaronder RSS. RSS is een standaard van tekstopmaak voor teksten op websites. Wanneer u de RSS feed van deoptocht.nl inschakelt krijgt u bericht wanneer er nieuwe teksten op de nieuwspagina’s van deoptocht.nl zijn geplaatst. Het voordeel hiervan is dat u niet zelf hoeft te kijken of er al (meer) nieuws op de site staat, want u krijgt vanzelf een seintje. Hoe krijg ik RSS?

U kunt de RSS feed instellen door een van de onderstaande RSS readers te downloaden.

Als u één van deze programma’s hebt geïnstalleerd vult u de volgende URL in https://www.deoptocht.nl/rss

Social media
Overigens blijf je ook uiteraard op de hoogte via de social media, zoals Twitter en Facebook.