Complimenten van Rob van de Laar

Complimenten van Rob van de Laar

Ik had het al een tijdje geleden gelezen op de website van Gek Gekwek. Er stond een bericht in het gastenboek van Rob van de Laar, de voorzitter van de Brabantse Carnavals Federatie. Het ging over de optocht van Schaijk. Ik dacht, tja is het waar?. Een ezel stoot zich niet 2 x aan dezelfde steen, nietwaar? Maar nu het ook op de site van de Stichting staat zal ik het ook maar hier plaatsen.
Hieronder het stuk wat is geplaatst op de site van Gek Gekwek.
Laten we zeggen dat hij en de Commissaris van de Koningin gematigd positief waren 😉

Beste inwoners van Moesland. Wij (mijn echtgenote en ik alsmede, naar ik heb begrepen, zeker ook de Commissaris van de Koningin en diens echtgenote, hebben met stijgende verbazing een van de topoptochten van Brabant mogen meemaken. Hoe is dat mogelijk, in zo’n klein dorp?

Wat een gemeenschapszin en ongelooflijke creativiteit. Uitwerking tot in de puntjes verzorgd. Geweldige organisatie die getuigt van professionaliteit en blaakt van enthousiasme. Alles van groots niveau en een waanzinnige kleurenpracht. Daar kan menige plaats (waaronder ook steden!) een voorbeeld aan nemen.

Dit verdient meer aandacht en nog meer bezoek! Volgend jaar de 55e optocht dus daar zit een enorme uitdaging in.