Moesblad 1975 - Schaijk

Moesbladen vanaf 1975 op de site

De nieuwe rubriek met Moesbladen is na 1 dag online te zijn geweest al weer aangevuld. Hoffotograaf Jan van Ballegooij had nog drie exemplaren van oude carnavalskranten thuis liggen. De voorpagina van 1975, ’76 en ’77 staan nu dus ook online. Kei bedankt Jan! Zo wordt het archief nog completer.

Foto’s
Zoals je misschien al gezien hebt mis ik nog foto’s van bepaalde optochten. Mocht jij die foto’s wel hebben stuur ze dan in per mail of cd. Mocht jezelf geen foto’s in kunnen scannen dan is dat geen probleem, dan kom ik ze wel even halen. Samen zorgen we ervoor dat het archief nog completer wordt. Foto’s en filmpjes van het pleinfeest van 2012 zijn ook van harte welkom.

Registeren
Nieuwe gebruikers hebben het waarschijnlijk al gemerkt. Als je voor de eerste keer jezelf registreert dan kun je niet direct op het forum of reageren op nieuwsberichten. De aanvraag wordt eerst nog een keer gecontroleerd. Dit heeft te maken met het feit dat er nogal wat valse aanmeldingen binnen komen. Normaal gesproken reageer ik redelijk snel zodat je meteen kunt reageren.

Reacties
Ik wil via deze weg iedereen bedanken voor de leuke reacties. Het is erg leuk om na zoveel maanden werken aan deze site deze te mogen ontvangen. Nogmaals bedankt.