Nieuwe layout deoptocht.nl

Nieuwe layout voor deoptocht.nl

Het is zover, na een jaar of 5 een nieuwe look voor deoptocht.nl. De laatste verandering was in 2007, die daarvoor stamt nog uit 2001. We liggen dus vrij aardig op schema. Naast een nieuwe layout zijn er verschillende dingen aangepast, verbeterd en bijgekomen. Zo zijn de foto’s groter te bekijken. Een wens van velen is daarmee in vervulling gegaan.

Reageren op berichten
Ook is de poll weer terug van weggeweest. Het is toch een mooie manier om te kijken hoe bezoekers van deze site op bepaalde zaken kijk hebben. Ook is het mogelijk om te reageren op nieuwsberichten. Let wel, dit kunnen alleen geregistreerde gebruikers. Gebruikers met een bestaand account op het forum kunnen meteen reageren (na inloggen).

Nieuwe rubrieken
Er zijn weer wat nieuwe rubrieken bijgekomen, de rubriek naslagwerken met informatie over het 22-, 33-, 44- en 55-jarig jubileum van Stichting Carnaval de Moeslanden, de medaillespiegel, de route, de foto’s van het uitgaan tijdens de carnaval hebben ook een eigen pagina gekregen.
Ook kun je uitrekenen waneer je vrij moet vragen met de carnaval in het jaar 2015 of 2022. Het maakt niet uit, nu weet je precies op welke dagen carnaval gehouden wordt.

Foto van de dag
Aan de rechterkant staat de foto van de dag. Elke dag een nieuwe foto van het uitgaan op de site.
Redenen genoeg om eens rond te snuffelen op de site.

Column
Munne moat; René van Rooij, bekend van WC Experience en Pap & Pudding, gaat regelmatig een column schrijven over carnaval, muziek en wat hem maar te binnen schiet. Lijkt me een hele leuke aanvulling voor op de site. Oh ja, het wordt in dialect geschreven. Zoals het hoort!

Veel plezier
Ik wens je dan ook veel kijkplezier op de vernieuwde site.
Mocht je nog tips hebben voor een nieuwe rubriek? Ik hoor het graag. Veel leesplezier!

Foto’s optocht 2012
De foto’s van de optocht van 2012 staan er uiteraard ook op. Het duurde wat langer als je gewend bent, maar ja, een nieuwe site met de foto’s van de optocht, dat moet tegelijk gepubliceerd worden.