Winnaars 2012: Ut Nauwt Nie

Winnaars 2012: Ut Nauwt Nie

Mooi weer, schiiterende wagens, prachtige loopgroepen en erg veel toeschouwers. Kortom Moesmaandag! Hier kun je als Moeszak alleen maar trots op zijn. Eindelijk was het zover voor Ut Nauwt Nie, ze pakten de eerste prijs bij de wagens. De Schuimkragen waren de winnaars bij de grote loopgroepen, Ouwe Meuk bij de kleine loopgroepen en Eric Potjes won bij de individuelen. De Lasniebokaal ging voor het tweede jaar op rij naar Maf Mar Moi.
De originaliteitsprijs ging naar de Vroege Ploeg.

Wagens:
1. Ut Nauwt Nie
2. Maf Mar Moi
3. Schon Gekwakt

Grote Loopgroepen:
1. De Schuimkragen
2. Gruts Grei
3. Ut Wier Tijd

Kleine Loopgroepen:
1. Ouwe Meuk
2. Duk Te Loat
3. Hog Hij & Zij

Individuelen:
1. Eric Potjes
2. C.I. Remie
3. Gijs v.d Linden