Het ziekenbezoek heeft een lange traditie in het Moesland

Ziekenbezoek Schaijk

Prins Joris en zijn gevolg vinden het belangrijk dat iedereen carnaval mee kan beleven. Daarom worden al sinds tientallen jaren een ziekenbezoek gebracht aan zieke Moeszakken en Moeszakkinnekes, die niet in de gelegenheid zijn om naar de vele bals te gaan maar carnaval wel een warm hart toe dragen.
Zij worden verrast met een “fruitmandje” en een bezoek van enkele leden van de hofkapel, de raad van 11, de dansgarde en huppelpupkes of natuurlijk Prins Joris zelf.

Ook ouderen boven de 90 jaar komen voor een carnavalsbezoek in aanmerking, als we hen kennen. We hebben uw hulp nodig om bij iedereen die een bezoek op prijs stelt langs te komen. Dus meld uw buurvrouw/man, familielid of kennis aan bij de commissie ziekenbezoek. Ook zieke kinderen kunt u aanmelden, uiteraard komt dan een delegatie van de jeugdcarnaval op visite.

Tot woensdag 15 februari kunt u mailen naar Cindy: vanrooij@tele2.nl of bellen naar Cindy: 06 14324808, Marion (0486) 463475 of Bregje 06 13615163. Zodat we allemaal een leuke carnaval zullen beleven.