Jeugdcarnaval Schaijk

Plein vol plezier bij de Potter

Na de vele leuke reacties organiseert Jeugdcarnaval Schaijk wederom deze carnaval de activiteit “Plein vol plezier”. Anders dan vorig jaar is het dit jaar niet in het dorpshuis maar wordt het dit jaar gehouden in de zaal bij “De Potter”. Ook zal het dit jaar eerder starten. Aansluitend aan de Goapmerrege om 13.00 uur kunnen kinderen een pleinkaart kopen voor € 3,00. Met deze pleinkaart kunnen de kinderen tal van leuke activiteiten gaan doen. Ook voor de nodige versnaperingen word gezorgd. Een plein vol plezier is voor kinderen t/m 14 jaar.

Aansluitend is er natuurlijk weer onze lampionnenoptocht en het Boerke Moes verbranden.
Dit zal beginnen om 18.30 uur.

Dus noteer alvast in je carnavals agenda:
Dinsdag 21 februari “Plein vol plezier”.
Locatie: De Potter
Aanvang: vanaf 13.00 uur

Start carnaval
Vrijdag 17 februari is het dan eindelijk zover en start de carnaval. Ook dit jaar zijn er weer tal van leuke activiteiten voor de Moeslandse jeugd tot en met 15 jaar georganiseerd. Sommige activiteiten zijn op een andere locatie dan vorig jaar. Dus let op:
Openingsbal op vrijdag 17 februari in de Piramide en “Plein vol plezier” op dinsdagmiddag in de Potter. Ook de Lampionnenoptocht start vanuit de Potter en verbranding Boerke Moes is weer rand op het Europa plein.
Natuurlijk is er ook gewoon weer een kleurwedstrijd, het Moesbal op Moesmaandag in de Phoenix en de grandioze jeugdoptocht op zondag. Ook dit jaar beloofd het een mooie optocht te worden met zo’n 500 kinderen met vele leuke creaties.