Publieksprijs Weekblad Arena

Publieksprijs optocht Schaijk

De carnavalsoptochten in het Moesland staan sinds jaar en dag bekend als de mooiste in de wijde regio. Zowel de jeugdoptocht op carnavalszondag als de grote optocht op ‘Moesmaandag’ mag zich jaarlijks dan ook verheugen op een enorme publieke belangstelling. Met de lancering van de Arena-publiekprijs krijgen toeschouwers dit jaar de kans om te stemmen op hun favoriete carnavalswagen, loopgroep en inidviduele deelnemer aan de Schaijkse jeugdoptocht en de grote Moeslandse optocht.

De Schaijkse jeugdoptocht en de grote Moeslandse optocht vinden dit jaar plaats op respectievelijk zondag 19 en maandag 20 februari. Na afloop van de grote optocht op Moesmaandag krijgen bezoekers van de optochten een week lang de tijd om te stemmen op de mooiste carnavalswagen en loopgroep van de jeugdoptocht en op hun favoriete carnavalswagen, loopgroep en individuele deelnemer aan de grote optocht op Moesmaandag. Stemmen kan via de website www.arenalokaal.nl of via het e-mailadres optocht@arenalokaal.nl.

Fraaie prijzen
In totaal kan er voor de Arena-publieksprijs dus gestemd worden in vijf categorieen: carnavalswagens jeugdoptocht, loopgroepen jeugdoptocht, carnavalswagens grote optocht, loopgroepen grote optocht en individuelen grote optocht. Voor de carnavalsverenigingen en individuele deelnemer die per categorie de meeste publieksstemmen krijgt, looft Arene fraaie (geld)prijzen uit.
Houd de krant en Arenalokaal.nl de komende weken in de gaten voor meer informatie over de optocht-publieksprijs.

Bron: www.arenalokaal.nl