Pap & Pudding - Vetje Bier

Nieuw album Pap & Pudding; Vetje bier

Het is weer zover! Een nieuw album van Pap & Pudding. Dit is wat ze er zelf over schrijven:

13 ploatjes hen we opgenome, ja eik 10 neej, én we hebben onze single d’r bij gezet (nieuwe mix) én “Loat ze mar komme Godverdomme” ok nog ok! Es da gin klasse is? Over enkele weke kumt er n heuse videoclip online met daarop ons dikke nekke, samen mi die van onze culthelden Goejendaagh. De single OJ (als ik m’n bil optil) zal dus in clipvorm verschijnen.

Naast deze kneiter staat de CD hellemoal ramvol mi feestelijke muziek woarbè ge nie stil kunt blijven zitten en woarvan ge doarnaast ok nog gruwelijken dorst krijgt! Houd ‘m in de gaten mensen, binnenkort meer!

Alvast bestelle?
Meel noar Hans! mailto: hansvanerp@kpnplanet.nl En vur de prijs hoefde ’t nie te loate: Slechts 10! olling euros (ex verzendkosten). Nou, doe vort! Bestelle nondejuu!