Jeugdcarnaval Schaijk

Moeslandse jeugdoptocht

Carnavalseizoen 2011/2012 is, na een gezellig 11-11 bal, weer van start gegaan en de eerste clubs zijn weer begonnen aan de bouw van hun wagen. Andere clubs zijn al weer aan het vergaderen over wat te doen met de jeugdoptocht. Om er zeker van te zijn dat jouw onderwerp/idee/thema nog niet gebruikt is, is het verstandig om dit snel aan ons door te geven. Dan ben jij zeker van jouw idee!

Het inschrijfformulieren voor de Moeslandse Jeugdoptocht kun je vinden op de site www.jeugdcarnavalschaijk.nl. Maar je kan ook een inschrijfformulier ophalen bij Bento, waar je de formulieren ook kunt inleveren. We proberen alle ingeleverde ideeën zo snel mogelijk op onze site te zetten zodat je kunt zien wat er al is ingeleverd.

Pronkzitting 15 januari
Arie Safari en de Klungel van de Jungle zijn nog op zoek naar Moeslandse artiesten voor de Moeslandse Jeugdpronkzitting op zondag 15 januari 2012. Je kunt je nog steeds opgeven hiervoor. Dit kan via de site www.jeugdcarnavalschaijk.nl maar inschrijfformulieren liggen ook bij Bento, waar je de formulieren ook kunt inleveren.