Moesblad 2011 - Schaijk

Stukje carnavalskrant Schaijk

In het hele Moesland zal op zaterdag 28 januari de carnavalskrant weer huis aan huis verspreid worden. De commissie ‘Krantvertenties’ is inmiddels begonnen met het verzamelen van teksten, foto’s, illustraties en natuurlijk advertenties.

Teksten en illustraties
In deze uitgave zullen weer vele teksten te lezen zijn die door verschillende prominenten en carnavalsclubs geschreven zijn. Zo schrijft onze nieuwe Prins Joris d’n Urste een stukske, Prinses Marieke, de Burgemeester, onze voorzitter en vele andere Moeszakken en Moeszakkinnekes, die het Moesland hun boodschap voor Carnaval willen meegeven. Maar natuurlijk ook de clubs, de 88 clubs die het Moesland rijk is. Deze clubs schrijven een stukje om zich te presenteren als club aan de lezers, maken puzzels over allerlei onderwerpen, schrijven prijsvragen uit of geven hun mening over een actueel Moeslands onderwerp. Anderen zetten soms personen vanwege bijzondere verdiensten in het zonnetje of schrijven zomaar een leuk, grappig of juist zeer serieus stukje om ook een bijdrage te leveren aan dit indrukwekkende boekwerk.

Elk jaar wordt het blad door velen letterlijk stukgelezen om weer een beetje op de hoogte te zijn van alles wat met Moeslands Carnaval te maken heeft. Uiteraard verwachten wij dat ook dit jaar weer vele – het liefst alle – carnavalsclubs en iedereen die een hechte band heeft met het Schaijkse carnaval weer een leuke bijdrage aanleveren. Want alleen ‘mi zun alle’ kunnen we er iets moois van maken!

Je kunt jouw bijdrage mailen naar Gerrie Peters. Het mailadres luidt: krant@moesland.nl. Zorg wel dat foto’s en tekst apart worden gehouden, omdat beide in verschillende opmaken moeten blijven. Of je zet de tekst en de foto’s op een CD of DVD (of gewoon op papier) en geeft deze af bij Henk-Jan Huizenga, Looierstraat 19 in Schaijk. Graag wel een uitgeprinte versie meeleveren (aangeleverde foto’s krijg je retour).

Graag je tekst uiterlijk op woensdag 7 december insturen.

Advertenties
Als je in het Moesblad 2012 wilt adverteren, neem dan contact op met Fons Roelofs, per telefoon via 0486 – 462458 of per mail via roelofs5@telfort.nl. De krant wordt in een oplage van maart liefst 3500 stuks door heel Schaijk bezorgd. Het kost bijna niets en levert zeer veel op. Het is de investering dus dubbel en dwars waard!