Ren-je-rotspel naar Schaijk

Ren-je-rotspel naar Schaijk

Het meer dan legendarische ren-je-rotspel komt naar Schaijk of beter gezegd naar het Moesland. Tijdens de actie van het glazen huis is er een unieke mogelijkheid om mee te spelen met Rrrrrrrennn je huh Rrrot en test je kennis van de Moeslandse carnaval.

Natuurlijk zijn er leuke prijzen te verdienen, maar alleen het meedoen is natuurlijk al ’n feest op zich en een mooie opwarmer voor het 11-11-bal. Vrijdagmiddag start het Rrrrrrrennn jehuh Rrrot-spel om 15:11 en we spelen in totaal 3 rondes, elke ronde kan er worden meegedaan. De vragen zijn soms hendig, vaak grappig en soms moeilijk maar met gezonde Moeslandse kennis kom je een heel eind.

Natuurlijk is er tijdens deze quiz ruimte om ’n drankje te nuttigen en worden de spelrondes afgewisseld optredens van talloze Moeslandse artiesten.

Zorg dat je erbij bent!

Tot vrijdag d’n Ellufde

Gegroet,
Maarten Brozius

Landerd-TV verzorgt uitzending rond Glazen Huis
Landerd-TV maakt aanstaande donderdag- en vrijdagavond 10 en 11 november een uitzending omtrent de glazen huis-actie van Stichting Carnaval de Moeslanden.
Het glazen huis wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor een monument wat in 2012 onthuld wordt tijdens het 55-jarig bestaan van de stichting.
Donderdagavond om 19 uur start de live-uitzending met de start van het glazen huis, aansluitend om 19.30 uur wordt de raadsvergadering uitgezonden.
Op vrijdagavond duurt de uitzending van 19.00 tot ongeveer 20.30 uur.
Beelden van het plein en interviews worden tijdens de uitzending afgewisseld met reportages die eerder die dag zijn opgenomen.