L-fm zendt 24 uur uit vanuit Glazen Huis

Derde tip nieuwe prins Moesland

Tijdens het Carnavallennium op 11-11-’11 staat op het Phoenix-plein het Moeslands Glazen Huis. Al op donderdagavond betreden Prins Jeroen, Prinses Crista en Grootvorst Willie dit huis. Burgemeester Willy Doorn draait om 19.11 uur de deur op ludieke wijze op slot. In de 24-uurs uitzending samen met ‘ELF-FM’, de tijdelijke naam voor de lokale zender L-FM te ontvangen op 105.0 FM, komen diverse Moesland-iconen aan het woord en zijn er ludieke acties om geld in te zamelen voor het goede doel: ons gezamenlijk monument voor ons eigen carnaval in het Moesland!

Top 105 en live-optredens
Door de uitzending heen loopt als rode draad de L-FM Top 105. Via de website van www.l-fm.nl kunt u zelf nummers aanvragen. Maar er zullen ook live-optredens zijn, zoals tijdens de Liederentafel om 12.11 uur met Gert van Boxtel en Willemien van de Brand. En na de officiële opening van de tap om 13.11 uur door Hofbrouwer Ad van Dorst van Heineken zullen de diverse artiesten uit het Moesland optreden, zoals: De Hofkapel, Die Moesländische Volksmuzikanten, Heino, Gert van Boxtel, Willemien van de Brand, Theun Laurant en de Brabantse Toppers!

Voorinschrijving ontbijt en ‘Ren je rot’
De hele avond en dag is er een Dienstenveiling, Doe een Wens en andere ludieke acties. Op vrijdagochtend wordt om 9.11 uur een gezamenlijk ontbijt georganiseerd. Wat is er nou leuker dan gezellig samen dit unieke Carnavallennium met een stevig ontbijt te beginnen en daarbij een bijdrage te leveren aan het goede doel? In de middag zijn er de Moesland Games met het memorabele ‘Ren je rot’. Iedereen kan aan deze twee evenementen deelnemen. Om zeker te zijn van een plaats kun je nu al voorinschrijven via prinsdermoesland@hotmail.com. Iedereen is welkom!

Alles staat die dag in het teken van het goede doel: het Moeslands Monument. Elke bijdrage is dan ook van harte welkom! Binnenkort is het gehele programma te vinden op www.moesland.nl.

De derde tip Prins der Moesland
Er wordt weer hevig gespeculeerd naar aanleiding van de eerste 2 tips. Er vallen verschillende namen en de verklaringen zijn soms ver gezocht, andere klinken zeer aannemelijk. Wat er van klopt, is bij bijna niemand bekend. Alleen de Geheim Commissie weet ervan en de nieuwe Prins en Prinses zelf uiteraard. Via de Geheim Commissie is de nieuwe tip ontvangen: “Ondanks de crisis, zijn wij er van overtuigd dat onze prins gaat scoren! Hij heeft kind(eren)!”.

Moeslands talent gezocht voor 34e pronkzitting
Voor elke voorstelling zijn er artiesten nodig. “Bekèk ’t mar”, de Moeslandse pronkzitting, is zo’n voorstelling waar zowel de vertrouwde als ook nieuwe gezichten zéér welkom zijn. Het kan een bijdrage zijn in de vorm van een buut, sketch, act, muziek, dans of lied. Maar in 2012 mogen kunstjes, grappen en grollen zeker niet ontbreken. “Bekèk ’t mar” 2012 staat in het teken van CIRCUS en daar is heel veel mogelijk.

Wil jij als echte circusartiest in de piste staan? Meld je aan tijdens de eerste artiestenbijeenkomst op 9 november a.s. om 20.00 uur in De Phoenix. Heb je zin om mee te doen, maar nog geen idee, wij helpen je graag op weg. Voor info mail of bel Prins Jeroen: e-mail jvanzuijlen73@gmail.com, tel. 06 9063878.
Tot ziens in De Phoenix!