L-fm zendt 24 uur uit vanuit Glazen Huis

De vierde tip nieuwe prins Moesland

De weersverwachting voor 11-11-’11 ziet er goed uit: minstens 11 graden met maar 11% kans op neerslag en de 11 mm regen is al op donderdagochtend ervoor gevallen. Het Moeslands Glazen Huis van 111 m3 biedt op ELF-FM en het 1.111 m2 tellend Phoenix-plein ruim 11 DJ’s, de L-FM Top 111, 11 live-muziekoptredens, 11 interviews met Moesland-iconen, 11 fusten bier (of meer?), 11 Moesland Games voor jong en oud en minstens 11 ludieke acties waarmee geld wordt ingezameld voor het Moeslands Monument. Dit zijn de ingrediënten van het Moeslands Carnavallennium.

Voorinschrijving ontbijt en ‘Ren je rot’
Op donderdagavond wordt om 19.00 uur direct gestart met de bekendmaking van het ontwerp van het Moeslands Monument. Waarna om 19.11 Prins Jeroen, Prinses Crista en Grootvorst Willie worden opgesloten in het Moeslands Glazen Huis. Vanaf dat moment vindt het programma plaats via de radio, maar met name ook op het Phoenix-plein. Zo zijn er vele muziekoptredens, ludieke acties en twee activiteiten waarvoor je je nu al kunt inschrijven. Op vrijdagochtend wordt om 9.11 uur een gezamenlijk Carnavallennium-ontbijt geserveerd. En op vrijdagmiddag zijn er de Moesland Games met het memorabele ‘Ren je rot’. Iedereen kan aan deze twee evenementen deelnemen. En om zeker te zijn van een plaats kun je nu al voorinschrijven via prinsdermoesland@hotmail.nl. Iedereen is welkom!

Laatste evenement
Het is een vol programma geworden van 24-uur wat is terug te vinden op de website van Stichting Carnaval De Moeslanden (www.moesland.nl). De organisatoren van de Raad van 11 zijn al maanden druk in de weer voor dit eenmalige evenement. Met name de donderdagavond en vrijdagmiddag beloven een echte publiekstrekker te worden. En dan is er vrijdagavond natuurlijk het 11-11-Bal met de Prinsonthulling. Het gehele programma is uiteraard live op L-FM te volgen. Het is het laatste evenement waar Prins Jeroen en Prinses Crista nog officieel de scepter zwaaien. Die avond vind de opvolging plaatst waar inmiddels flink over wordt gespeculeerd.

De vierde tip Prins der Moesland
Het brein van de Moeslanders wordt flink op de proef gesteld. De eerste 3 tips hebben veel discussie opgeleverd. Met de vierde tip wordt er weer meer richting gegeven of is het juist een afleidingsmanoeuvre? De vierde tip die van de Geheim Commissie is ontvangen, luidt: “De Prins en Prinses: zijn geboren in het ‘buitenland’, hebben gestudeerd in het ‘buitenland’, hebben gereisd in het ‘buitenland’ en werken in het ‘buitenland’.

Wij zijn op zoek naar jou!
Moeslands talent gezocht voor 34e pronkzitting
Schaijk – Voor elke voorstelling zijn er artiesten nodig. “Bekèk ’t mar”, de Moeslandse pronkzitting, is zo’n voorstelling waar zowel de vertrouwde als ook nieuwe gezichten zéér welkom zijn. Het kan een bijdrage zijn in de vorm van een buut, sketch, act, muziek, dans of lied. Maar in 2012 mogen kunstjes, grappen en grollen zeker niet ontbreken. “Bekèk ’t mar” 2012 staat in het teken van circus en daar is heel veel mogelijk.
Wil jij als echte circusartiest in de piste staan? Meld je aan tijdens de eerste artiestenbijeenkomst op 9 november a.s. om 20.00 uur in De Phoenix. Heb je zin om mee te doen, maar nog geen idee, wij helpen je graag op weg. Voor info mail of bel Prins Jeroen: jvanzuijlen73@gmail.com, tel. 06 9063878.