L-fm zendt 24 uur uit vanuit Glazen Huis

Eerste tip nieuwe prins Moesland

Er staat in het Moesland op 11-11-’11 veel te gebeuren met het Moeslands Glazen huis. Het belangrijkste is natuurlijk de onthulling van de nieuwe Prins van het Moesland. Het 11-11-bal dat traditiegetrouw wordt georganiseerd, vindt die vrijdagavond plaats in de grote zaal van de Phoenix. Na een dag vol Moesland Games, muziek en een radioprogramma zal de spanning worden opgevoerd met de onthulling van de nieuwe heerser van het Moesland. De eerste tip om naar die spanning toe te werken wordt nu vrijgegeven.

Muzikaal Moesland
Er zal op 11-11-’11 een gevarieerd programma worden voorgezet. Of eigenlijk begint het spektakel al op donderdagavond 10 november. Dan gaan we het Moeslands Glazen Huis namelijk al betreden. Uiteraard zal de eigen Hofkapel voor een muzikale opluistering zorgen. Maar muzikaal Moesland biedt ons ook andere Moeslandse artiesten die de bühne gaan betreden, die boven op het Moeslands Glazen Huis wordt gebouwd. Enkele namen die we al kunnen noemen zijn Die Moeslandische Volksmuzikanten, de Brabantse Heino, Gert van Boxtel en Theun Laurant. Dit worden er nog meer.

ELF-FM
Het plein voor de Phoenix wordt ingericht met het Glazen Huis. Daarnaast creëren we overkappingen om het sfeervol, maar soms onstuimig, novemberweer het (droog) hoofd te bieden. Alles zal in het teken staan van 11-11-11. Zelfs de Landerdse radiozender die haar bijdrage levert, heeft haar naam aangepast naar het thema en gaat die dag door het leven als E(L)F-FM. Volgende week weer meer over het Moeslands Glazen Huis.

De eerste tip
De Raad van 11 heeft zich weer gebogen over het volk van het Moesland met de vraag wie de scepter van het Moesland kan overnemen van Prins Jeroen d’n Urste en niet te vergeten Prinses Crista. Een zeer kleine en betrouwbare geheimcommissie is met de opdracht op pad gestuurd om die persoon te vinden die voor deze hoogste functie in het Moesland in het plaatje past. Dit heeft dus plaats in volledige geheimhouding en er komt absoluut niks naar buiten. Althans tot nu. Enkele weken van tevoren worden altijd enkele tips gegeven. Het speculeren kan dan weer beginnen, of beter gezegd het “steuken”. Wij wensen alle steukende Moeszakken en Moeszakkinnen veel succes. Hierbij de eerste tip die komt uit Spanje: “Het is geen vrouw.”