Volleyballen Schaijk

Buitenvolleybaltoernooi te Schaijk

Elk jaar organiseert Peter Peters/TSR een gezellig buitenvolleybaltoernooi, waaraan zowel volleyballers als amateurs kunnen deelnemen. Het is met recht een traditie te noemen, want in 2011 organiseren we dit toernooi al weer voor de 36e keer!Het buitentoernooi van Peter Peters betekent een gezellig en sportief dagje uit voor iedereen. Inschrijving staat open voor iedereen, je moet alleen een team van tenminste 4 personen bij elkaar weten te krijgen.

Dat kunnen allemaal volleyballers zijn, maar ook familieteams, straatteams, of ga als voetbalvereniging eens volleyballen!Het toernooi vindt plaats op het sportveld aan de Langestraat te Reek. Er is een springkussen aanwezig, zodat ook de kinderen zich kostelijk kunnen vermaken. Tevens biedt het terrein voldoende ruimte om op het gras te kunnen ontspannen. Bij de wedstrijdtent zijn drankjes en broodjes te koop.

Klassen
Deelnemende teams (tieners en volwassenen) kunnen inschrijven in drie klassen;

  • Matig
  • Redelijk
  • Goed

In de klassen matig en redelijk mogen niet meer dan twee competitiespelende volleyballers worden opgesteld. Voor de klasse goed bestaan geen beperking op het inzetten van competitiespelers.

De teams bestaan uit 4 personen. Alle wedstrijden worden in de categorie “mix” gespeeld (er is geen minimum aantal dames).