Foto’s braderie 2018

Het centrum van Schaijk was op zondag 22 april 2018 weer omgebouwd tot een gigantische markt waar ruimte is voor gezelligheid, shoppen en demonstraties. Een prima moment om er met het hele gezin weer eens lekker op uit trekken. Allemaal buiten natuurlijk!

Gezelligheid, live music & cooking
Proef van een culinaire hapje welke live bereid zal worden op het Phoenixplein. De recepten krijg je gratis mee, zodat je deze hapjes thuis zelf kunt uitproberen. De ingrediënten hiervoor zijn te verkrijgen bij de streekboeren die op het plein aanwezig zullen zijn. Bij het plein is een ruim terras met diverse optredens en live muziek waarvan je kunt genieten onder het genot van een drankje. Lekker snuffelen bij een keur aan kramen met allerlei producten en snuisterijen.

Attracties
Zoals elk jaar is er een schitterend kinderplein met diverse kermisattracties voor de kinderen. Ook kun je aan workshops mee doen die de hobbyclub organiseert. Bij Scouting Schaijk kun je broodjes bakken en kratje stapelen, zo hoog als je kunt. Deze attracties worden na binnenkomst op de braderie geheel GRATIS aangeboden.

Bezienswaardigheden
Er is een leuk terrein ingericht waar radiografische graafmachines en shovels echt grondverzetwerk verrichten. Voor de dierenliefhebbers laat Franks Uilenwereld zijn uilen van zeer klein, tot zeer groot graag weer aan jullie zien. Als je durft kun je er ook mee op de foto.

Lokale verenigingen
Door Jeu de boules vereniging Le Jeteur wordt een leuk toernooi georganiseerd, hier kun je zelf aan mee doen. Er zijn banen voor volwassenen en kinderen. Tot slot opent ook de Heemkundekring in Schaijk zijn deuren. Een echte smid zal daar zijn vakman kunsten laten zien. Ook is er een foto tentoonstelling te bewonderen.

Deel dit met anderen