Wennig Kans feestavond

Feestavond Wennig Kans

Feestavond Wennig Kans voor een exclusieve groep Moeszakken en Moeszakkinnen. Zelfspot is het mooiste wat er is en dat hebben ze bij Wennig Kans goed begrepen. Bij deze de uitnodiging van Wennig Kans (adres laat ik weg vanwege privacy).

Geachte genodigde,

Na een lange periode van wagenbouw (1993-2023) in de ‘Grootste, schonste optocht van hiejel de wirreld’ en ervaring opdoen als voorbereiding voor het ultieme doel hebben wij uiteindelijk ons hoog(s)tepunt bereikt.

Uurste worre in dun Moeslandse optocht

Daarom hebben wij besloten dat dit niet ongemerkt voorbij mag gaan.

Zodoende willen wij onze clubleden inclusief kids, sponsoren, Prins en Prinses & secondant van het Moesland, bouwouders en wat afgevaardigden van de andere winnaars uitnodigen voor een klein besloten feestje.

Hierbij kunt u ons als winnaars komen feliciteren (onder het genot van een drankje) met het behalen van de eerste prijs. (as gullie ok uurste waart zullen wij jullie natuurlijk ook feliciteren).

En als je wilt mag je natuurlijk met ons en de beker op de foto.

We verwelkomen jullie graag 16 maart vanaf 20.00 uur op….

Groeten winnaars kleine loopgroepen 2023.

Wennig Kans feestavond