Esther van Zandvoort winnaar prijsvraag deoptocht.nl

Esther van Zandvoort wint prijsvraag

Esther van Zandvoort is na loting de winnaar geworden van de prijsvraag van deoptocht.nl. Dit jaar hadden we niet de prijsvraag die jullie gewend zijn, namelijk het raden van de winnaar bij de wagens en de Lasniebokaal. Nee, dit jaar stond de prijsvraag in het teken van het 66-jarig jubileum van Stichting Carnaval de Moeslanden.

Carnavals top 66
Iedereen die zijn Top 11 instuurde voor de carnavals top 66 deed automatisch mee aan de prijsvraag. En dat heb ik geweten, ruim 100 lijstjes werden ingestuurd.
Daarmee is de carnavals top 66 een goede afspiegeling van de muzieksmaak in het Moesland. En wat blijkt, ‘Nummertje 8’ van Boeremoeskapel de Hofkapel voerde de lijst aan. De carnavals top 66 werd zondag 4 februari live uitgezonden en is voor herhaling vatbaar. De volledige carnavals top 66 is hier terug te lezen.

Esther van Zandvoort
Zoals gezegd na loting werd Esther van Zandvoort de winnaar de van de prijsvraag. Esther kreeg de prijs uit handen van Stefan van Ras die al 23 jaar de sponsoring op zich neemt. Esther van harte gefeliciteerd en Stefan kei bedankt!