Moesblad 2023 Schaijk

Moesblad 2023 in heel Schaijk te lezen

Het Moesblad 2023 is door leden van Stichting Carnaval De Moeslanden, Jeugdcarnaval Schaijk en de Hofkapel dit weekend weer bij iedereen in de bus gedaan. Zoals ieder jaar heeft de commissie carnavalskrant er weer een prachtig exemplaar van weten te maken.

Kleurrijk geheel
Het thema van Prins Djarek I en Prinses Senne I “Blij da ‘ger bent, mar feest nie zuutjes”, is ook in het Moesblad 2023 flink ingevoerd. Met kleurrijke pagina’s, ingezonden stukjes van carnavalsverenigingen en terugblikken op het afgelopen jaar is het een mooi geheel geworden.

Jeugdkrant
Ook de carnavalskrant van Jeugdcarnaval met Prins Mats I en Prinses Isabelle I is zeer de moeite waard. Ook hier wordt het thema “I 💚 Moesland” flink doorgevoerd met terugblikken op het afgelopen seizoen en natuurlijk de programmering voor 2023.

Grote complimenten voor alle leden van de commissie krant! Er is wederom puik werk afgeleverd.

Bijdrage Moesblad 2023
Wilt u alsnog een vrije bijdrage geven, maar heeft u de bezorgers gemist, dan kan dit via de qr-code die onderaan op pagina 3 staat. Ook kunt u uw bijdrage in de bus doen bij de daarvoor bestemde collectebus bij de klantenservice van Albert Heijn, Jumbo of bij De Spijker. Daar zijn voor de liefhebbers ook extra kranten gratis af te halen.

Mocht u onverhoopt geen carnavalskrant ontvangen, stuur dan een mailtje naar krant@moesland.nl. Wij zorgen ervoor dat u er alsnog een in de bus krijgt. En mocht u meerdere exemplaren willen ontvangen, laat dat dan ook even weten.

Online bladeren
Wil je alle carnavalskranten die er ooit zijn uitgebracht nog eens rustig op je gemak doorbladeren? Dat kan! Deze staan allemaal op deze pagina