Pronkzitting in mei

Artiestenbijeenkomst voor de pronkzitting 23 november

De eerstvolgende artiestenbijeenkomst voor de pronkzitting van 2023 vindt plaats op woensdag 23 november om 20.00 uur bij de Phoenix.
De oefenavonden voor de pronkzittingen zijn verzet: 1e oefenavond donderdag 8-12 en 2e oefenavond dinsdag 20-12, beide ook om 20 uur bij de Phoenix. De generale repetitie staat gepland op woensdag 11 januari.

Rentree oude artiesten
In de wandelgangen werd ook vernomen dat enkele artiesten voornemens zijn om hun rentree te maken! De commissie heeft nog niet van iedereen een bevestiging daarvan ontvangen, als die personen dat willen doorgeven aan Jan van der Linden (streep commissie pronkzitting), dan hebben ze een mooie indruk van het aanstaande programma.
En als je nog twijfelt om mee te doen; niet twijfelen, gewoon meedoen en naar de volgende artiestenbijeenkomst komen!