Moesbakkus 2022 - Martje Geurts van Kessel

Moesbakkus 2022: Martje Geurts van Kessel

Moesbakkus 2022, de hoogste onderscheiding die Jeugdcarnaval Schaijk kent, ging naar Martje Geurts van Kessel. Deze onderscheiding werd tijdens de prijsuitreiking van de jeugdoptocht overhandigd door Prins Zef I en Prinses Emma I aan een zeer verraste Martje.

Moesbakkus 2022 - Martje Geurts van Kessel

Huppelpupkes
Wie Martje zegt, zegt dansen. Martje legt haar hart en ziel met veel enthousiasme en plezier in het begeleiden van de Huppelpupkes. Dat is niet zo gek aangezien ze zelf ook een huppelpupke is geweest en jarenlang bij de Prinselijke Dansgarde heeft gedanst. Ze kent het klappen van de zweep dus en wil dit heel graag overbrengen op de jonge generatie. Wat zeg ik, generaties. Martje heeft al jaren verschillende generaties begeleid bij het leren van de garde- en showdansen bij zowel de dansgarde als de huppelpupkes.

Vermaken of maken van showkleding? Ook daarvoor kon je naar Martje.

Verder heeft Martje ook de taken van Sandra Loeffen overgenomen als administratieve duizendpoot en contactpersoon voor de ouders.
Iedere les is Martje aanwezig om te ondersteunen en waar nodig meiden apart te nemen om bepaalde pasjes te oefenen als ze ziet dat iemand ergens moeite mee heeft.

Meer dan verdiend
De hoogste onderscheiding van Jeugdcarnaval Schaijk, de Moesbakkus, is dit jaar meer dan verdiend voor deze duizendpoot op dansgebied. Martje van harte gefeliciteerd met deze meer dan verdiende onderscheiding en geniet ervan!