Optocht Schaijk 1975 - Beelden Mieke van Zandvoort

Unieke beelden carnavalsoptocht Schaijk 1975

Het lijkt wel of deoptocht.nl de loterij heeft gewonnen, fantastische dia’s uit de jaren ’70, Prins Twan dun Alleruurste die vanavond nog mooie dingen komt brengen en een video 8 band met beelden van de carnavalsoptocht uit 1975. Ja, hier zit een blij man en ik ga jullie daar ook blij mee maken!

Buitendorpse deelnemers
De optocht van 1975 is gefilmd door de familie van Zandvoort en de beelden zijn gemaakt in de Repellaan. In die tijd deden er ook nog buitendorpse deelnemers mee aan de optocht en die staan er ook op. Fantastische beelden die nu voor altijd bewaard zijn gebleven dankzij één man: Peter Jan van der Ven. Peter heeft de beelden digitaal gemaakt en daar zit behoorlijk wat tijd in. Peter vanaf hier nogmaals ontzettend bedankt! Ik en ut Olling Moesland zijn er gruwelijk blij mee.